Stora travvinster

Ibland vinner man på trav och ibland vinner man stort på trav. Den stora drömmen för alla travspelare är att bli ensam med hela potten för alla rätt vilket innebär att man är ensam med att få alla rätt under en travomgång.

För att få alla rätt i ett populärt travspel som till exempel V75 så krävs det att hästar som är lågt betrodda vinner, man brukar säga att hästen har en låg streckprocent och att den således inte finns med på så många kuponger.

Stora travvinster och att vinna stort på trav är något som de flesta travspelare drömmer om.
Alla som spelar på trav drömmer om att vinna stort och kanske vara ensam med alla rätt. Att vinna många miljoner på trav kräver både en del skicklighet och en del tur. I det långa loppet vinner dock alltid den som är duktig eftersom trav är en sport och ett spel som kräver kunskap.

För att bli ensam med alla rätt så krävs det exempelvis under en V75-omgång att det skräller rejält och att kanske 3-4 hästar med väldigt låg streckprocent vinner och att du lyckats hitta dessa tre vinnare och har med dem på ditt inlämnade system. Då blir det garanterat hög utdelning och har du tur så blir du ensam vinnare med alla rätt.